Middleware applicaties op maat

LabHelp automatiseert uw laboratorium met bestaande infrastructuur en uw huidige workflow. Daarvoor wordt in overleg met de gebruiker een op maat gemaakte middleware applicatie ontworpen en geïmplementeerd.

FlowG gebaseerde Middleware

Dit kan een op FlowG gebaseerde oplossing zijn, de middelware die samen met het UMCG Groningen is ontworpen. Met implementaties op Universitaire centra in binnen- en buitenland, diverse perifere ziekenhuizen en servicelabs heeft dit systeem inmiddels zijn sporen verdiend.
Het resultaat is een middelware applicatie die de productiviteit en de traceerbaarheid en daarmee de patiënt veiligheid vergroot.

Een maatwerk .NET applicatie

Een .NET applicatie (al dan niet geïmplementeerd als een windows service) kan gebruikt worden om bepaalde bestandsformaten automatisch te converteren, HL7 berichten te ontvangen en te verwerken, SMS berichten te versturen, logfiles te analyseren etc. Een voorbeeld daarvan is onze FlowPOC applicatie die uitgebreide connectiviteit biedt voor de Biomerieux FilmArray en FilmArray Torch apparatuur. Verder is deze oplossing gebruikt om COVID19 diagnostiek te automatiseren m.b.v, een Hamilton pipetteerrobot en een COBAS6800+COBAS8800 (al dan niet gepooled).

Onze klanten

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

labhelp labautomation pms 52px

 

LabHelp International B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp robotics pms 52px

 

LabHelp Robotics B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp office small blauwfilter

Kiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pmsKiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pms