LabHelp automatiseert uw laboratorium met bestaande infrastructuur en uw huidige workflow. Daarvoor wordt in overleg met de gebruiker een op maat gemaakte middleware applicatie ontworpen en geïmplementeerd.

FlowG gebaseerde Middleware

Dit kan een op FlowG gebaseerde oplossing zijn, de middelware die samen met het UMCG Groningen is ontworpen. Met implementaties op Universitaire centra in binnen- en buitenland, diverse perifere ziekenhuizen en servicelabs heeft dit systeem inmiddels zijn sporen verdiend.
Het resultaat is een middelware applicatie die de productiviteit en de traceerbaarheid en daarmee de patiënt veiligheid vergroot.

Een maatwerk .NET applicatie

Een .NET applicatie (al dan niet geïmplementeerd als een windows service) kan gebruikt worden om bepaalde bestandsformaten automatisch te converteren, HL7 berichten te ontvangen en te verwerken, SMS berichten te versturen, logfiles te analyseren etc. Een voorbeeld daarvan is onze FlowPOC applicatie die uitgebreide connectiviteit biedt voor de Biomerieux FilmArray en FilmArray Torch apparatuur.

Onze klanten

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image