Samenwerking: update Torch-connectiviteit

Deze week hebben we samen met bioMérieux / @biofire Diagnostics, LLC onze FlowPOC middleware oplossing geüpdatet voor UMCG. UMCG was een van de eersten die een HL7 koppeling gebruikte om de resultaten van het Biofire FilmArray Torch-systeem over te zetten naar het LIS. bioMérieux was zo vriendelijk om een Torch-systeem ter beschikking te stellen om de update te testen, wat heeft geleid tot een uiterst snelle en accurate ontwikkeling. De perfecte methode - voor het einde van de week was de update klaar!

Labhelp POST torch1

Installatie 2e iCatcher in Gent

Na succesvol testen tijdens een demoperiode, en overtuigd te zijn van de kwaliteit en waarde van het systeem, hebben we onlangs een tweede iCatcher mogen plaatsen bij het OncoRNALab, Kankeronderzoeksinstituut Gent, Vakgroep Biomoleculaire Geneeskunde aan de Universiteit Gent.

iCatcher Gent Middel

ISO 9001 en 27001 audit geslaagd

Het jaarlijks bezoek van de ISO auditor heeft weer plaatsgevonden. Het reultaat van deze intensieve dag: we zijn onze ISO 9001 en 27001 certificaten nog steeds meer dan waard!

ISO afbeelding2022

LabHelp brengt iCatcher op cfDNA dag

De ontmoetingen op de 4e Cell free DNA dag in Houten op 17 juni waren ons een waar genoegen. We hebben interessante gesprekken gehad over de mogelijkeheden van de iCatcher.

Dit geautomatiseerde Nucleic Acid Purification systeem voor cfRNA and cfDNA geeft uitstekende resultaten voor cfDNA/cfRNA isolatie van liquid biopsy en isolatie van DNA/RNA uit FFPE materiaal.

20211111 Labhelp 00069

labhelp labautomation pms 52px

 

LabHelp International B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp robotics pms 52px

 

LabHelp Robotics B.V.

Lange Trekken 46

5531 PZ BLADEL


privacyverklaring

labhelp office small blauwfilter

Kiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pmsKiwa ISO IEC 27001 logo NL pmsKiwa ISO 9001 logo NL pms